93 817 10 83 – 683 54 00 66

 

 

CLUB TENNIS VILAFRANCA

Qui som?

LA NOSTRA HISTORIA

images.ashx?id=29

Penedès, al terme municipal de Pacs del Penedès, dins la zona de PLa de Cavalls, a 5 Km de Vilafranca del Penedès.

Els fundadors del club van ser Gabriel Albertí , Olga Albertí, Josep Mª Batet, Jaume Benach, Josep Mª Bosch Abad, Josep Anton Cerdà, Victor Esquirol, Joan Jané, Joan Ramon Masana, Lluís Mestre, Gabriel Mestre, Xavier Miret Voisin, Wenceslau Palau, Albert Palau Cuerba, Joan Pedrerol, Josep Oriol Rossell, Josep Rovira, Ciril Ruiz, Jaume Sellarès, Lluís Mª Udina, Damià Vallvé i Josep Ventosa de Cabanyes.

Tot i havent passat al llarg de la història del Club diverses juntes per la zona administració del Club, l’actual junta està formada pel president Francisco Sánchez Romero, Ricard Bosch Castell, Juan Soriano Sanchís, Xavier Carretero Català, Estela Dueñas Mota i Raquel Azanza Susperregui.

Els valors i ideals que sempre a mantingut el Club han estat la familiaritat, l’esportivitat, la salut, l’amistat i complicitat que es forma, la responsabilitat social i el tracte proper entre les persones.

Les instalacions tenen una extensió de 63.000 m2 repartit en diversos espais que ofereixen una àmplia oferta esportiva:Tenis, pàdel, piscina, squash, gimnàs, sauna, pistes polivalentes, local social per a joves, Bar-restaurant, i tot dins un entorn idílic al bell mig de la natura al cor del Penedès.

Les activitats: Des del Club hi ha gran varietat d’activitats a realitzar classes i escola tant de tennis com de pàdel.